Accreditatieformulier / Accreditation form

Wilt u komen schrijven, fotograferen, filmen tijdens Eventing Emmeloord op 19, 20 en/of 21 juli 2018 dien dan hier een persaccreditatie aanvraag in. Partijen die niet geregistreerd staan, zullen door de organisatie verzocht worden het terrein te verlaten. We bieden twee opties:

Optie A:

  • U deelt uw foto’s, video opnames kosteloos en rechtenvrij met de organisatie Stichting Hippique Kuinderbos die deze gebruiken voor de PR & marketing van het event. Eventuele naamsvermelding (links of rechts onderin) wordt toegestaan, maar liever niet. In ruil krijgt u toegang tot de cateringvoorziening van de vrijwilligers en de afsluitende barbecue op zaterdagavond. Naast toegang tot de barbecue en de catering krijgt u een hesje van de organisatie, zodat u buiten de afgezette gebieden mag komen en uw naam wordt genoemd door de omroeper. U ontvangt een parkeerkaart.

OPTIE B:

  • U vraagt een media accreditatie aan voor commercieel gebruik en deelt geen foto’s met de organisatie Stichting Hippique Kuinderbos. Voordelen onder Optie A zijn niet geldig.

 Waar komen de foto's, opnames te staan