BuitenZinnig

De vierde editie van Eventing Emmeloord vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2017. Op zaterdag kunnen bezoekers ook de hele dag genieten van Eventing BuitenZinnig: een combinatie van een landleven-markt, demonstraties, outdooractiviteiten voor jong en oud en food- & coffeetrucks. Voor gezelligheid en spektakel gaat u dus naar Eventing Emmeloord! Onder meer zandsculpturen, jachthondenshow, houtslepen met paarden, historische landbouwvoertuigen, klimmuur, pannakooi, kabouterpad en springkussen.

Standhouders: aanmelden Eventing BuitenZinnig

In de organisatie van dit jaar gaat het één en ander veranderen ten gunste van u als standhouder:
• Alle activiteiten zijn compact gesitueerd.
• De markt vindt plaats direct vanaf de weg en de parkeerplaats.
• Standhouders kunnen in de directe omgeving van de standplaats parkeren.
• Bezoekers komen het terrein op via de markt waar ook de foodtrucks zijn.
• Bezoekers verlaten het terrein ook via de markt. Dit betekent twee keer marktbezoek.
• Inkopen kunnen dus aan het einde worden meegenomen of even naar de auto gebracht.
• Er is ook een mogelijkheid om langs het Cross country parcours te staan, een unieke ervaring!

Wilt u deelnemen aan onze landleven-markt op zaterdag 21 juli? Vul het aanmeldformulier in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Eventing BuitenZinnig? Stuur een mail naar info@eventingemmeloord.nl

Landleven-markt

Foodtrucks
Heerlijk eten en drinken bij één van de foodtrucks: wijnen, broodjes beenham, koffie/thee & lekkers, poffertjes, ijs, en nog meer.

Zandsculpturen festival
Gerenommeerde kunstenaars hebben vorig jaar de drooglegging van de polder uitgebeeld met diverse zandsculpturen. Dit jaar is het thema “sprookjes’, de zandsculpturen worden gemaakt door Sikke-Bart Frieling. De zandsculpturen staan in het bos opgesteld langs het parcours.

4×4 Land Rovertrial
Onmiskenbaar horen bij een paardenevenement ook landrovers. In het zandgebied is een nieuwe spectaculaire 4×4 route uitgezet die op één plek zelfs vlak langs de cross komt. Geniet van een spectaculaire 4×4 landrover trial met maar liefst 300 landrovers van Dutch Land Rover Register en Land Rover Club Holland. Kijken, maar ook zelf meerijden!

Kinderactiviteiten
Ponyrijden, meerijden in een stoere Land Rover, klimtoren, boogschieten, springkussens, pannakooi, schminken, kabouterpad of een ritje in de huifkar, en nog veel meer.

Houtslepen met paarden
Het werken met paarden wordt nog steeds ingezet: het is duurzaam, effectief en economisch verantwoord en is zeker geen folkloristische liefhebberij die alleen om nostalgische redenen in stand gehouden moet worden! Kom kijken en bewonder deze paarden om hun kracht en hun imposante uitstraling.