Aanmeldformulier zomerfair

Ondernemers en foodtruckeigenaren nodigen we van harte uit om zaterdag 27 juli en zondag 28 juli 2019 deel te nemen aan de zomerfair. Ook op zondag zijn er allerlei activiteiten, waaronder het onderdeel springen maar ook NK Horseboarding Holland en boomstamslepen, dus ook dan bent u van harte welkom. Een standplaats is gratis (voor  een marktplaats en foodtrucks). Wilt u een ook kraam plaatsen dan kunt u deze bij ons huren voor 15 euro. Voor de uniforme uitstraling is het meenemen van een eigen kraam niet toegestaan.

LET OP: food- en dranktrucks kunnen zich niet meer inschrijven. Inschrijven als standhouder voor de zomerfair is nog wel mogelijk.


* bij voorkeur 06 dat ook tijdens het evenement beschikbaar is.

* Er is geen afdracht van verkochte food of goederen. Er mag geen fris of bier worden verkocht door de foodtrucks, dit is voorbehouden aan de organisatie van Eventing Emmeloord.

In de nacht van zaterdag op zondag is er bewaking op het terrein aanwezig.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Betaling is na inschrijving. U ontvangt van ons een bevestiging door middel van een factuur. Verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen. Hiervoor dient u zelf een transport- en verblijfsverzekering af te sluiten.