Standhouders

Eventing Emmeloord vindt plaats op vrijdag 26 t/m zondag 28 juli 2019 in het Kuinderbos (Flevoland). Het internationale paardensportevenement is een gezellig evenement voor paardensport-, paarden-, natuur- en fairliefhebbers. Afgelopen jaar konden bezoekers op zaterdag struinen over een outdoor fair én genieten van diverse demonstraties, outdoor- en kinderactiviteiten, live-muziek, food- & coffeetrucks en nog veel meer.

Inschrijven outdoorfair

We zijn begonnen met de voorbereidingen van de vijfde editie van Eventing Emmeloord. Bent u ondernemer of heeft u een food- of coffeetruck meld u zich dan gauw aan voor onze outdoor fair. Dit jaar zijn er ook activiteiten op zondag, waaronder NK Horsboarding Holland en boomstamslepen. U kunt zich inschrijven voor één of twee dagen (geen meerprijs voor de zondag).

De locatie (met tegenover de ingang volop parkeergelegenheid) is te vinden aan de Schoterweg 3 in Bant, nabij Vakantiepark Eigen Wijze.

Vorig jaar was het wel héél warm. Gelukkig hadden we op de Outdoor fair wat heerlijke schaduwplekken en was het in het Kuinderbos lekker koel. Voor dit jaar hopen we op wat minder warm weer, maar zorgen we ook voor ook voor meer schaduwplekken!

Het was gezellig druk op de Outdoor fair.

Op een hete dag doet de ijsboer goede zaken.