Vrijwilliger worden

Op donderdag 25 t/m zondag 28 juli 2019 is de vijfde editie van Eventing Emmeloord, een internationaal paardensportevenement in het Kuinderbos, met daarnaast de Zomerfair: een buitenleven-markt en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Tijdens dit evenement zoeken we mensen die ons willen helpen als hindernisrechter/toezichthouder bij de crosshindernissen, publieksbegeleider, parcourshulp, verkeersregelaar, cateringmedewerker, etc. In aanloop tot het evenement kun je ook meehelpen als lid van een van onze werkgroepen hindernisbouw en BuitenZinnig. We kunnen je hulp goed gebruiken: van schrijven tot schilderen, van timmeren tot nabellen, van jureren tot coördineren. Voor alle functies geldt: ervaren of onervaren, met of zonder paardenkennis, wel of niet paardenliefhebber; we verwelkomen je graag in ons team! Download de flyer.

Help mee om Eventing Emmeloord in de Flevopolder tot een groot succes te maken en meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier! Heb je nog vragen? Stuur een mail naar vrijwilliger@eventingemmeloord.nl.

Aanmeldformulier

* bij voorkeur 06 dat ook tijdens het evenement beschikbaar is.

 

Ik ben beschikbaar op


 van uur tot uur
 van uur tot uur
 van uur tot uur
 van uur tot uur

 

Ik kom graag in aanmerking voor de functie(s):

 

Ervaring met paarden


 

Informatiebijeenkomst
Ieder jaar organiseren we voor de vrijwilligers een informatiebijeenkomst in vakantiepark Eigen Wijze (Schoterpad 1, 8314 RA Bant). Dit jaar is de bijeenkomst op dinsdag 25 juni, aanvang 19.30 uur.