Vrijwilliger worden

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2018 is de vierde editie van Eventing Emmeloord, een internationaal paardensportevenement in het Kuinderbos, met daarnaast Eventing BuitenZinnig: een buitenleven-markt en allerlei activiteiten voor jong en oud.

In aanloop tot én tijdens dit evenement zoeken we mensen die ons willen helpen: voor een aantal uren als parkeerwachter, verkeersregelaar, hindernisrechter, parcourshulp, publieksbegeleider, cateringmedewerker, etc. of als lid van één van onze werkgroepen PR- & communicatie, vrijwilligers, hindernisbouw en BuitenZinnig. We kunnen je hulp goed gebruiken: van schrijven tot schilderen, van timmeren tot nabellen, van jureren tot coördineren. Ervaren of onervaren, met of zonder paardenkennis, wel of niet paardenliefhebber; we verwelkomen je graag in ons team.

Help mee om Eventing Emmeloord in de Flevopolder tot een groot succes te maken! Heb je nog vragen? Stuur een mail naar vrijwilliger@eventingemmeloord.nl. Zie ook de flyer.

Informatiebijeenkomst

Ieder jaar organiseren we voor de vrijwilligers een informatiebijeenkomst in vakantiepark Eigen Wijze (silo). Deze vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018.

Aanmeldformulier

* bij voorkeur 06 dat ook tijdens het evenement beschikbaar is.

 

Ik ben beschikbaar op

 van uur tot uur
 van uur tot uur
 van uur tot uur

 

Ik kom graag in aanmerking voor de functie(s):

 

Ervaring met paarden


 

Ik ben aanwezig op de vrijwilligersavond 26 juni 2018

Ik ben aanwezig op de barbecue 21 juli 2018