Contact

Persaccreditatie aanvraag

Het fotograferen – al dan niet professioneel – op het terrein van Eventing Emmeloord is toegestaan. Alle voorschriften ten aanzien van bezoekers zijn op gelijke wijze van toepassing op fotografen, tenzij de organisatie expliciet toestemming (door middel van een persaccreditatie) heeft gegeven hiervan af te wijken. Bezoekers en fotografen dienen de aanwijzingen van de organisatie stipt op te volgen.

Vriend van Eventing Emmeloord

Draag je de eventingsport in het algemeen en Eventing Emmeloord in het bijzonder een warm hart toe? Meld je aan als ‘Vriend van Eventing Emmeloord’ en ondersteun de ontwikkeling van de eventingsport in het unieke Kuinderbos in Bant. Download het formulier. Vul het in en stuur het op óf meld je aan via info@eventingemmeloord.nl.

Overige vragen of meer informatie

Wil je meer informatie over Eventing Emmeloord? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar info@eventingemmeloord.nl. Voor specifieke vragen met betrekking tot deelname (wedstrijd, stalling, planning) graag mailen naar sport@v2-facility.nl. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Postadres
Stichting Kuinderbos Hippique
De Kiel 3
8322 AC Urk

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht