Freeroad / Mazda nieuwe sponsor

Freeroad biedt als full service dealerbedrijf en officieel Mazda-dealer alle faciliteiten, diensten en producten die van een modern en vooruitstrevend autobedrijf mag worden verwacht. Per 1 april is Freeroad behalve in Almere óók in Zwolle vertegenwoordigd. Met recht dus ‘Dé Mazda-dealer van Midden-Nederland’.

Welcome to the Family

In de loop der jaren heeft Freeroad haar eigen identiteit steeds meer vormgegeven. Met kernwaarden als Vrijheid, Aandacht en Passie staat onomstotelijk vast dat de klant centraal staat. In de showrooms van Freeroad Almere en Freeroad Zwolle heeft een ware metamorfose plaatsgevonden waarin een ultieme Mazda beleving is gecreëerd. De klant wordt op haar wenken bediend. Een perfecte match tussen Freeroad en de klant is gegarandeerd. Dagelijks staat een team van enthousiaste en professionele medewerkers voor u klaar. In elk van hen schuilt een gepassioneerd  autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring die graag met u tijdens een persoonlijke kennismaking wordt gedeeld onder het genot van een heerlijke kop koffie,thee of cappuccino.

De Mazda CX-5

Eigen kijk, eigen kracht

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt.

Mens en machine één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Zelf ervaren wat die eenheid betekent? Lees hier meer over Drive Together.