Goed bezochte vrijwilligersavond

Dinsdagavond 27 juni was de informatie avond voor vrijwilligers in vakantiepark EigenWijze te Bant. Het organiseren van een internationale wedstrijd gaat niet zonder vrijwilligers die de hippische sport stimuleren. Als werkgroep van Eventing Emmeloord zijn we dan ook blij met de vele mensen die ons ook bij deze derde editie willen helpen!

Met 40 vrijwilligers kijken we terug op een goed bezochte avond. De avond begon met het voorstellen van het bestuur en de vrijwilligerscoördinatoren. Daarna werd inhoudelijk ingegaan op algemene informatie zoals het Riders Dinner, parkeren en verkeer gevolgd door inhoudelijke informatie voor hindernisjury’s zoals portofoon gebruik, het fluiten en de reden hierachter, en communicatie bij valpartijen, fotografen/publiek. Deze onderwerpen werden uitgelicht, omdat deze door de werkgroep als belangrijk worden gezien. Daarna was het woord aan parcoursbouwer Gerard Baauw die ons op een enthousiaste manier meenam over het parcours van 2017 en de historie. Zo vertelde Gerard dat hij als kind al hindernissen aan het tekenen was en dat hij vroeger zelf ook Eventing heeft gereden.

Zoals aangekondigd konden we een hotelovernachting inclusief ontbijt bij een Bastion Hotel naar keuzen en vijf toegangskaarten voor Military Boekelo verloten. Uit een bak met strookjes werden de zes winnaars getrokken: Sofie Kuilman won de gratis overnachting in een Bastion hotel naar keuze. De gratis toegangskaarten voor Boekelo gingen naar Jose Smalbrugge, Eline Bril, Marleen Remijn en Esther de Hoog.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Maar eerst hopen we natuurlijk op een mooi en spectaculair event in het Kuinderbos. Op dit moment zijn er 80 inschrijvingen voor de derde editie en de sluitingsdatum is pas dinsdag 4 juli.

We wensen alle vrijwilligers heel veel plezier en alvast heel veel dank voor jullie hulp en inzet tijdens Eventing Emmeloord!