Gratis toegang tot Military Boekelo?

Maak kans op een toegangskaart voor Military Boekelo 2017, een van de grootste paardentopsportevenementen van Nederland.

Eventing Emmeloord zoekt vrijwilligers voor functies als verkeersregelaars, hindernisjury, schrijvers dressuurjury, springparcours hulpen, etc. Heb je ervaring met evenementen en/of paardensport? Maar nog belangrijker ben je enthousiast en wil je ons helpen bij Eventing Emmeloord 2017? Geef je dan snel op als vrijwilliger en maak kans op een van de vijf toegangskaarten voor Military Boekelo 2017. De winnaars worden op de vrijwilligersavond van Eventing Emmeloord bekend gemaakt.

Opgeven kan via het aanmeldingsformulier.

Over Military Boekelo
Military Boekelo organiseert in het najaar een 3* CCI concours op het gebied van eventing. Dit evenement trekt jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers en 1500 vrijwilligers. Ieder jaar is het Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost-Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn het technisch hoogstaande parcours (ontworpen door Olympisch designer Sue Benson), de Oer Twentse gezellige, informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry.

Eventing Emmeloord is heel blij met het aanbod van Stichting Military Boekelo om 5 toegangskaarten onder de vrijwilligers te mogen verloten.