Kick off voor ondernemers

Op woensdag 15 juni om 19.30 uur vindt de kick-off plaats. Tijdens deze informatieavond, speciaal voor ondernemers, wordt onder meer informatie gegeven over deelname aan de Kuinderfair en over diverse sponsormogelijkheden. Eventing Emmeloord trok vorig jaar ruim 5000 bezoekers en levert een absolute meerwaarde aan de bekendheid van de omgeving.

Nieuw dit jaar is de Kuinderfair waar ondernemers de mogelijkheid hebben hun (regionale) producten aan te bieden. Ook worden er allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. ‘Bij Eventing Emmeloord zijn heel veel vrijwilligers betrokken,’ vertelt voorzitter Theo Groen. ‘Aan een evenement van deze omvang hangt natuurlijk ook een kostenplaatje. Naast subsidies zijn we afhankelijk van onze sponsoren. Tijdens de kick-off laat parcoursbouwer Gerard Baauw een voorproefje zien van de nieuw ontworpen hindernissen. Aangezien de bezoekers langs het parcours kunnen lopen, bieden de verschillende hindernissen een prachtige mogelijkheid voor bedrijfsprofilering.’ Tijdens de informatieavond is ook gelegenheid voor netwerken.

Aanmelden kick-off meeting
Bent u ondernemer en wilt u meer informatie over Eventing Emmeloord. De kick-off vindt plaats in Marknesse, Luttelgeesterweg 2. Aanmelden via info@eventingemmeloord.nl.