Informatie voor ruiters

De 6e editie van Eventing Emmeloord is verschoven naar 2023. De komende maanden gebruikt de organisatie om invulling te geven aan een nieuw concept om dit evenement verder uit te bouwen. Het bestuur heeft hiervoor samenwerking gezocht met diverse ondernemers uit een bredere regio. De ambitie is hoog: uitgroeien naar een uniek en breed opgezet evenement in het prachtige Kuinderbos waar sport, ondernemers, vrienden en familie samenkomen. In Flevoland!

Unieke cross

De cross bevat unieke elementen die Eventing Emmeloord onderscheiden van diverse andere eventingwedstrijden. De combinatie van natuurlijke waterplassen, een veerkrachtige bodem, uitgestrekte paden met prachtige galopmogelijkheden en zicht op de hindernissen maakt het Kuinderbos tot een unieke locatie voor eventing. ‘Eventing Emmeloord is een aanwinst voor de eventingsport en een absolute aanrader voor iedere eventingruiter: het is een mooie en leerzame cross,’ aldus Alice Naber, eventingruiter en woonachtig in Biddinghuizen.

Het vraagprogramma is nog niet bekend. Voor vragen met betrekking tot de inschrijving, stalling en de sport: sport@v2-facility.nl.

Programma

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor 2023. Het programma wordt pas later bekend gemaakt.

Voor Alice Naber, inwoner van Flevoland, is Eventing Emmeloord een thuiswedstrijd. Ze is enthousiast over het evenement.