Overnachting bij Bastion Hotel

Voor Eventing Emmeloord zoeken we vrijwilligers! Meld je aan en maak kans op een hotelovernachting voor twee personen inclusief ontbijt bij een Bastion Hotel naar keuze.

Onder alle vrijwilligers die ons helpen tijdens en/of in aanloop tot de vierde editie van Eventing Emmeloord verloten wij een hotelovernachting. De winnaar mag één nacht verblijven in een Bastion Hotel naar keuze op een eigen gekozen datum. Als organisatie zijn we natuurlijk heel blij met dit aanbod! De uitreiking van de waardecheque vindt plaats op de vrijwilligersavond (datum volgt).

Eventing Emmeloord wordt op 20 en 21 juli gehouden in het prachtige Kuinderbos in de Noordoostpolder. Het paardenevenement wordt door ruiters en publiek zeer gewaardeerd en heeft ook nationale en internationale erkenning van de KNHS en FEI.

Over Bastion Hotels

Bastion Hotels is een van de grootste Nederlandse hotelketens en nog steeds blijft groeien en uitbreiden. De geschiedenis gaat terug naar 1986 toen Leonard van Veldhoven hotels opzette langs goed bereikbare wegen, op korte afstand van stadscentra, om gasten op doorreis en zakelijke gasten tot dienst te zijn. Naast de goede bereikbaarheid, voorzagen de hotels in de behoeften van de reiziger door voldoende (gratis) parkeergelegenheid te bieden en een 24-uursreceptie aan te bieden. De hotels bieden gratis WiFi en andere gemakken voor zowel de zakelijke gast die tijdens zijn verblijf door wil kunnen werken als voor de gast die in zijn vrije tijd wil ontspannen. Ons motto: ‘Onze hotels bieden persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs’. Alle 32 hotels zijn eigendom van Bastion Hotels. Met hotels van Groningen tot Maastricht en één in Duitsland telt de keten meer dan 3000 kamers!