Vrijwilliger worden

Op vrijdag 12 t/m zondag 14 augustus 2022 is de zesde editie van Eventing Emmeloord, een internationaal paardensportevenement in het Kuinderbos, met daarnaast de zomerfair: een buitenleven-markt en allerlei activiteiten voor jong en oud. In 2022 zijn vijf categorieën: CCI 2*-S, CCI 2*-L, CCI 3*-S en CCI3*-L. Nieuw dit jaar is de categorie: CCI 1*-intro.

Tijdens dit evenement zoeken we mensen die ons willen helpen als hindernisrechter/toezichthouder bij de crosshindernissen, publieksbegeleider, parcourshulp, verkeersregelaar, cateringmedewerker, etc. In aanloop tot het evenement kun je ook meehelpen als lid van een van onze werkgroepen hindernisbouw en BuitenZinnig. We kunnen je hulp goed gebruiken: van schrijven tot schilderen, van timmeren tot nabellen, van jureren tot coördineren. Voor alle functies geldt: ervaren of onervaren, met of zonder paardenkennis, wel of niet paardenliefhebber; we verwelkomen je graag in ons team!

Help mee om Eventing Emmeloord in de Flevopolder tot een groot succes te maken en meld je aan via onderstaand emailadres! Heb je nog vragen? Stel ze  via de mail vrijwilliger@eventingemmeloord.nl.

Aanmeldformulier

Aanmelden via het formulier is nu niet mogelijk. Mail naar vrijwilliger@eventingemmeloord.nl.

Informatiebijeenkomst
Ieder jaar organiseren we voor de vrijwilligers een informatiebijeenkomst in vakantiepark Eigen Wijze (Schoterpad 1, 8314 RA Bant). Hier krijg je tijdig informatie over.